Με… καλάθια αγάπης και ήττα για τα «Τρίκαλα B.C. Aries» ο αγώνας με τον Άρη Θεσσαλονίκης

Μία πρωτοβουλία αγάπης ελήφθη κατά το σημερινό αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στα «Τρίκαλα B.C. Aries» με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Πριν την έναρξη του αγώνα, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα όπως όσπρια, γάλα εβαπορέ, λάδι, σοκολάτες, κ.ά.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με την Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων με στόχο την ενίσχυση άπορων οικογενειών του Νομού Τρικάλων. Να σημειώσουμε ότι συνολικά συγκεντρώθηκαν 50 «καλάθια αγάπης».

Αγώνας

Δεν ξεκίνησαν καλά τα Τρίκαλα στον αγώνα με τον Άρη και φαίνεται ότι η παραμονή στην κατηγορία έφερε χαλάρωση. Ο Άρης είχε το κίνητρο καθώς ήθελε τη νίκη για να μπει στην τετράδα και στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος προηγούμενος και με διαφορές.

Με επτά πόντους έκλεισαν την πρώτη περίοδο οι Τρικαλινοί , ενώ βελτιώθηκαν στην δεύτερη περίοδο αλλά ο Άρης ήταν μπροστά στο ημίχρονο με οκτώ πόντους.Ο Άρης στο 17΄ προηγήθηκε και με 16 πόντους διαφορά.

Στην τρίτη περίοδο τα Τρίκαλα μείωσαν σε 42-49 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Και στο 29΄΄50-56 για να τελειώσει το δεκάλεπτο 52-58. Τα Τρίκαλα επικράτησαν στην τρίτη περίοδο με 18-16 βελτιώνοντας την άμυνά τους.

Με τρίποντα άρχισε η τελευταία περίοδος για να πάει το σκορ στο 57-61 και 59-61 τα Τρίκαλα μειώνοντας για πρώτη φορά στο δίποντο.

Προς το τέλος τα Τρίκαλα μείωσαν 71-73 αλλά ο Άρης είχε τις λύσεις και κράτησε υπερ του το σκορ κερδίζοντας τελικά με 81-74.

πηγή: trikalasportiva.gr