Με κέφι και χορό η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Πιαλείας»

Το Σάββατο 31/1 έγινε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι φίλοι του Μουσείου Πιαλείας».στην Πιαλεία στη Ταβέρνα «ΜΗΤΣΑΚΗ». Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας παρουσία αρκετού κόσμου που κατέκλυσαν την αίθουσα του Μαγαζιού.
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελένη Μπρέντα καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, και επίσημους προσκεκλημένους. Κατόπιν αναφέρθηκε στις μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου, τονίζοντας επίσης ότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον Εθελοντισμό 2015.
Χαιρετισμό έκανε και ο Αντ/ρχος Πολιτισμού κ. Βύρων Κατσίβελος.
Ακλούθησε διαγωνισμός τραγουδιού και χορού και η βράβευση του πρώτου εθελοντή κ. Θεόδωρου Λεμονά την τιμητική πλακέτα έδωσε ο Αντ/ρχος Βύρων Κατσίβελος.
Επίσης έγινε απαγγελία ποιήματος από τον κ. Στεφανο Ντάκο που έγραψε ο ίδιος.
Ακολούθησε διασκέδαση που εξελίχτηκε σε ξέφρενο γλέντι με πολύ χορό από όλους υπό τον ήχο της μουσικής που έπαιζε ο ντι-τζέι κ. Βασίλειος Ζαφείρης και κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Άρης Τζάνης, κ. Χρίστος Νάκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Κ. Κων/νος Πλαστήρας ο κ. Σωτήριος Αγγέλης , ο Αντ/ρχος κ. Βύρων Κατσίβελος , ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας κ. Μαργαρίτα Ζαφείρη –Λεμονά.Ο ι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Καλαντζής, ο κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης κ. Βασιλική Λυρίτση.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης συντόνιζε ο ακούραστος στα Πολιτιστικά δρώμενα της Πιαλείας και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου ο δάσκαλος κ. Δημήτριος Παπαγιαννόπουλος.