Λουκουμάδες με σοκολάτα και μέλι

ΥΛΙΚΑ:

750 γρ. αλεύρι για όλες τής χρήσεις

500 γρ. χλιαρό γάλα

4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

1 φακελάκι ξερή μαγιά

2 βανιλιες

Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το χλιαρό γάλα τη μαγιά το αλεύρι(την μισή ποσότητα)το αλάτι με την ζάχαρη και της βανιλιες. Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί η μαγιά και συνεχίζουμε ρίχνοντας το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ενα ελαστικό ζυμάρι.  Ανοίγουμε φύλλα πάχους 2 εκατοστών και κόβουμε σε ότι σχέδιο μας αρέσει και τα αφήνουμε να φουσκώσουν για 30 λεπτά περίπου.Τέλος τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο φίλος μας Γιώργος Χριστιανός, τις συνταγές του οποίου θα βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/GiorgosXristianosSelidaMageirikhs/?__mref=message_bubble