Ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Λάρισα

Τους δράστες ληστείας σε μίνι μάρκετ, αναζητούν οι αστυνομικοί στη Λάρισα. Στο Βόλο δε, είχαμε τη σύλληψη δυο Αλβανών για κλοπή αλλά και ενός πιτσιρικά για τσιγαριλίκι.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ στη Λάρισα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε κατάστημα (μίνι μάρκετ) και με τη χρήση βίας που άσκησε ο ένας απ’ αυτούς σε βάρος της 49χρονης ιδιοκτήτριας, απέσπασαν χρηματικό ποσό, το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και άλλα μικροαντικείμενα. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

Συλλήψεις στο Βόλο

 

Παράλληλα όμως, σήμερα το πρωί συνελήφθησαν στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Μαγνησίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 33 ετών, διότι αφαίρεσαν από εγκαταλελειμμένη οικία, ιδιοκτησίας 70χρονου ημεδαπού, σωληνώσεις κεντρικής θέρμανσης. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο δικαιούχο, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Προηγήθηκε χθες, η σύλληψη ενός 17χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.