Κοχύλια με κιμά της Έφης

ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες :

1 πακέτο κοχύλια

500 γρμ μοσχαρίσιο κιμά

ντομάτα φρέσκια τριμμένη(ή συσκευασία)

1 μεγάλο κρεμμύδι

μερικές λωρίδες πικάντινη ψημμένη πιπεριά Φλωρίνης

φέτα

μαιντανό

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

1 ζωμό βοδινού σε μορφή ζελέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Βράζουμε και στραγγίζουμε τα κοχυλάκια.  Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι και τα λιγο με ελαιόλαδο.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε σε ελαιόλαδο.  Προσθέτουμε τον κιμά και τις λωρίδες πιπεριάς.  Στη συνέχεια ρίχνουμε το ντοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και αφήνουμε να βράσει.  Στο τέλος ρίχνουμε το ζωμό,τη φέτα και το μαιντανό και γεμίζουμε τα κοχυλάκια μας.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.