Κοχυλάκια γεμιστά με λουκάνικο, ζαμπόν, κρεμμύδι,
ΥΛΙΚΑ για 4-5 μερίδες :
1 πακέτο κοχύλια
8-10 λουκάνικα βραστά
3 φέτες ζαμπόν
3 φέτες γκούντα
1 γλυκιά πιπεριά
1 κρεμμύδι1 συσκευασία κρέμα γάλακτος
3 τριγωνάκια la vache qui rit
σκόρδο σε σκόνη
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Βράζουμε και στραγγίζουμε τα κοχυλάκια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το λουκάνικο και κόβουμε σε λωρίδες το ζαμπόν.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα παραπάνω υλικά. Όταν πάρουν χρώμα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Ρίχνουμε τα κοχύλια μέσα στο τηγάνι και προσθέτουμε το γκούντα και το la vache qui rit. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.