Κοσμικό γεγονός το απογευματινό γυναικών του Συλλόγου Δενδροχωρίου “ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ”

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των γυναικών της περιοχής μας στο απογευματινό που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δενδροχωρίου “ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ”.

Γυναίκες κάθε ηλικίας από το Δενδροχώρι και όχι μόνο, προσήλθαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μία εκδήλωση που αποτελεί μία από τις κορυφαίες του Συλλόγου. Εδώ και αρκετό καιρό, τα μέλη του Συλλόγου εργάστηκαν εντατικά για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα, κάτι τελικά που πέτυχαν όπως απέδειξε η χθεσινή προσέλευση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει από γυναίκες, η αίθουσα του κέντρου ΠΥΛΗΣ ΜΕΓΑΡΟΝ.

Η βραδιά περιελάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών οι οποίοι  έπαιξαν και τραγούδησαν δημοτικά και λαϊκά τραγούδια. Μεταξύ άλλων, συμμετείχαν οι Δημήτρης Καραθανάσης στο κλαρίνο, Γιάννης Σούλτης στο βιολί, Μίλτος Κρανιάς, στο τραγούδι ενώ φιλική συμμετοχή στο λαϊκό πρόγραμμα είχε ο κ. Ηλίας Παπανικολάου. Επίσης συμμετείχε ο γνωστός από την τηλεόραση Θύμιος Γκογκίδης ο οποίος τραγούδησε τραγούδια από την Θράκη και την Μακεδονία ενώ τα παιδιά του Συλλόγου παρουσίασαν χορογραφία που επιμελήθηκε η εμψυχώτρια της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Βάϊα Γουλοπούλου.

Ομιλία έγινε στην εκδήλωση από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φανή Γκατζιού. Σημειώνεται πως στην είσοδο του κέντρου υπήρχε μπουφές με εδέσματα που ετοίμασαν για όλες τις γυναίκες , τα μέλη του Συλλόγου, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα κορίτσια του Δενδροχωρίου που ήταν ντυμένα Αγιοβασιλίνες.