Θα μεταφερθούν ή όχι οι θέσεις στάθμευσης λεωφορείων;

Την τελική απόφαση, σχετικά με το αν συμφωνούν ή όχι με τη μετατόπιση των θέσεων στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων από την αρχή της οδού Β. Τσιτσάνη, σε τμήμα της οδού Αμαλίας, καλούνται να λάβουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου στη συνεδρίαση της Τρίτης.

Ήδη, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων, έχει συνεδριάση και έχει καταθέσει την πρόταση της, σημειώνοντας ότι εκείνο που προτείνεται είναι η προσωρινή μετατόπιση των υφισταμένων, από το τμήμα της οδού Αμαλίας μεταξύ της Γέφυρας «Γούρνας» έως την οδό Νέλσωνος (πρώην κλινική Παντελιδάκη), τριών θέσεων στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων, στο τμήμα αυτής, μετά τη συμβολή της με την οδό Νέλσωνος και με κατεύθυνση προς την κεντρική πλατεία, μόνο για το χρονικό διάστημα κυκλοφορίας του οχήματος χωρίς οδηγό.

Επί της πρότασης, έχει ήδη γνωστοποιήσει τη διαφωνία του ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Παπαθανασίου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι αφενός μεν οι θέσεις που υπάρχουν ήταν αποδεδειγμένα λειτουργικές, αφετέρου δε, η οδός Αμαλίας είναι ακατάλληλη για την κίνηση και στάθμευση μεγάλων λεωφορείων.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί στη συνεδρίαση του Σώματος την Τρίτη.