Η viral φωτογραφία : Μητέρα διέκοψε το μυστήριο του γάμου για να θηλάσει το μωρό της

Είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο μία νύφη να διακόπτει το μυστήριο του γάμουγια να θηλάσει το παιδί της.

Η Christina Torino-Benton πάντως από το Τορόντο, θεώρησε  απόλυτα φυσιολογικό να πάρει στην αγκαλιά την 9 μηνών κόρη της και να τη θηλάσειμέσα στην εκκλησία διακόπτοντας το μυστήριο του γάμου που ήταν σε εξέλιξη.

« Είχε πολύ ζέστη στην εκκλησία , η Gemma ήταν ανήσυχη, δεν είχε κοιμηθεί καλά, και μου ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ στο μυστήριο, νοιώθοντας το παιδί μου να δυσανασχετεί» δήλωσε η Torino-Benton στη Daily Mail.

Πήρε λοιπόν στην αγκαλιά της τη μικρή και άρχισε να τη θηλάζει. «Πλέον ήμουν σε θέση να την ηρεμήσω. Ενδεχομένως κάποιοι να θεώρησαν ότι το να θηλάζω την ώρα της τελετής ήταν κάτι ενοχλητικό αλλά στην πραγματικότητα ήταν ωραίο να είναι η κόρη μου μαζί μας. Είναι πάντα μια χαρά να την έχω κοντά μου», τόνισε η 30χρονη μητέρα.

Η φωτογραφία με τη νύφη που θηλάζει συγκέντρωσε σε λίγα μόνο λεπτά από την ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περισσότερα από 7.000 likes αλλά και πολλά σχόλια, όχι μόνο θετικά.

Η ίδια δήλωσε πάντως σαστισμένη από τη απήχηση που είχε η φωτογραφία αλλά και από τα σχόλια που δεν ήταν όλα κολακευτικά. « Ορισμένοι είναι αγενείς και συνδέουν το θηλασμό με ένα σωρό γελοία πράγματα», είπε, εστιάζοντας ωστόσο στις γυναίκες που θεωρούν το θηλασμό ιδιαίτερα σημαντικό στην ανατροφή του παιδιού και είναι χαρούμενη που γνωρίζει ότι υπάρχει αλληλοϋποστήριξη μεταξύ τους.

πηγή : http://www.mothersblog.gr/