Ημερίδα από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων

“Προτάσεις για την αντιμετώπιση της επιδημίας του ΗΙV/AIDS και της ηπατίτιδας στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στα ιατρεία” είναι το θέμα της ενδιαφέρουσας ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη  26 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου του Μύλου Ματσόπουλου. Την ημερίδα διοργανώνει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων με τη συνεργασία του ΟΚΑΝΑ και υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων.

Αναλυτικότερα, τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

-“Hπατίτιδες Β και C: Ένα υποεκτιμημένο πρόβλημα δημόσιας υγείας στην Ελλάδα΅. Νικόλαος Γατσέλης, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας Παθολογική Κλινική και Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

-“Στοματικές εκδηλώσεις σε χρήστες ουσιών” Mιχαήλ Κατσουράκης, Διευθυντής Οδοντιατρικής ΕΣΥ, ΓΝ Λάρισας, εξειδικευθείς στην Παθολογία του Στόματος στο ΕΚΠΑ.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

7.00-7.10 Xαιρετισμός Δημάρχου Δ. Παπαστεργίου

7.10-7.20 Χαιρετισμός Μ. Κατρίνη Προέδρου ΟΚΑΝΑ

7.20-7.30 Χαιρετισμός Προέδρου ΟΣΤ Κ. Τσίγκα

7.30-8.00 “Hπατίτιδες Β και C: Ένα υποεκτιμημένο πρόβλημα δημόσιας υγείας στην Ελλάδα΅, Ν. Γατσέλης

8.00-8.30 “Στοματικές εκδηλώσεις σε χρήστες ουσιών” Mιχαήλ Γ. Κατσουράκης.

Στο Προεδρείο και στο Συντονισμό της ημερίδας θα είναι οι κ.κ.

-Γεώργιος Ν. Νταλέκος, Καθηγητής Παθολογίας, Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής και Ομώνυμου Ερευνητικού Εργαστηρίου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, Πρόεδρος Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατολογίας, Α’ Αντιπρόεδρος Εταιρείας Παθολογίας Βορείου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος.

-Κώστας Τσίγκας, Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

-Γεώργιος Μπάκος, Μέλος Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Σημειώνεται πως χορηγός της εκδήλωσης είναι το ΅ΑΝΑΝΤΙ SITY RESORT”.

Δ.Γ.