Ζουμερό στρουντελ με κοτόπουλο και κρεμ φρες

Υλικά :

2/3 από ένα φύλλο σφολιάτας
2 κ.τ.σ. βούτυρο κλαριφιέ 250 γρ.
Κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά κέρατο
2 πράσινα κρεμμυδάκια
Λίγη γραβιέρα
1 κουτάκι κρεμ φρες
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση :
Προθερμαινουμε το φούρνο μας στους 180°. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κοτόπουλο ελαφρώς. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές, αφού τα έχουμε ψιλοκοψει,ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε την κρεμ φρες και την γραβιέρα. Ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο το μιγμα και το κατεβάζουμε από την εστία. Στρώνουμε την σφολιάτα σε ένα μικρό ταψάκι και κατά μήκος βάζουμε την γέμιση. Κλείνουμε τις άκρες διπλωνοντας τες προς την κάτω πλευρά, ώστε να γίνει ένα πακέτο. Στην συνέχεια χαρασουμε με ένα μαχαίρι κατά μήκος λωρίδες οι οποίες θα έχουν ένα δάχτυλο απόσταση μεταξύ τους. Την αλείφουμε με αυγό, για πιο ωραίο χρώμα και την ψήνουμε 20′ περίπου μέχρι να πάρει ωραίο χρυσό χρώμα.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Χριστίνα Κάνη.