Εντυπωσιακό θέαμα στην καλοκαιρινή γιορτή της σχολής χορού Μελίνας Τσόγκα

Όταν τα λόγια μετουσιώνονται σε κίνηση και η μουσική σε έκφραση το θέαμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό και το χειροκρότημα παρατεταμένο. Για λίγες ώρες οι χορεύτριες της σχολής χορού Μελίνας Τσόγκα μεταλαμπάδευσαν στους δεκάδες θεατές το πάθος τους για το χορό σε μία παράσταση υψηλών προδιαγραφών. Η καλοκαιρινή παράσταση της Σχολής Χορού Μελίνας Τσόγκα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Le Chat Noir.

Οι χορεύτριες της σχολής παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό θέαμα με την άψογη εκτέλεση των χορογραφιών τους. Κίνηση, χάρη, ρυθμός, χρώματα…

Το χειροκρότημα ήταν η μικρότερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το χρόνο μαζί με τη δασκάλα τους Μελίνα Τσόγκα μέχρι να φτάσουν στο τέλειο αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ένα πλούσιο ρεπερτόριο κλασικού και σύγχρονου χορού, κάρακτερ, ζούμπα που εκτέλεσαν άψογα οι χορεύτριες της σχολής. Χορογραφίες που όλη τη χρονιά δούλεψαν μαζί με τη δασκάλα τους και παρουσίασαν στο κοινό στην καλοκαιρινή γιορτή.

Οι μικρές χορεύτριες, κορίτσια προσχολικής ηλικίας, εντυπωσίασαν με το νάζι και το σκέρτσο τους, ενώ οι μεγαλύτερες καταχειροκροτήθηκαν για την απόδοσή τους.

Στο τέλος της παράστασης η Μελίνα Τσόγκα, ευχαρίστησε  όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και συγκινημένη ευχήθηκε στις μαθήτριές της καλό καλοκαίρι. Φέτος είχε κι ένα λόγο επιπλέον τα «μεγάλα κορίτσια της» πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και πλέον ανοίγουν τα φτερά τους…