Εντοπίστηκε οικία στο Βόλο η οποία είχε μετατραπεί σε “χαρτοπαικτική λέσχη”

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εντοπίστηκε χθες (23-12-2014) το βράδυ στο Βόλο, οικία, η οποία είχε μετατραπεί σε «χαρτοπαικτική λέσχη».

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της Αστυνομίας, “συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 61χρονος και μία 57χρονη ως διοργανωτές τυχερού χαρτοπαιγνίου, καθώς και ακόμη έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας 57, 73, 65, 84, 76 και 44 ετών ως παίκτες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε οικία.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 61χρονο και την 57χρονη να έχουν τοποθετήσει κατάλληλα διαμορφωμένα τραπέζια, ενδεδυμένα με πράσινη τσόχα και να έχουν επιτρέψει τη διεξαγωγή τυχερού χαρτοπαιγνίου, στο οποίο συμμετείχαν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες ως παίκτες.

Από το χώρο της οικίας κατασχέθηκαν τα εξής :

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί «παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.