Εντοπίστηκε κατάστημα στη Λάρισα, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εντοπίστηκε, χθες (23-12-2014) το βράδυ στη Λάρισα, κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 46χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και επτά ακόμη ημεδαποί, ηλικίας 48, 50, 65, 68, 43, 64 και 71 ετών που συμμετείχαν ως παίκτες, σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Επιπλέον, συνελήφθη ακόμη μία ημεδαπή, ηλικίας 45 ετών, πελάτισσα του καταστήματος για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο 45χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν στο κατάστημα αιφνιδιαστικό έλεγχο. Κατά τον έλεγχο,  όπως γίνεται γνωστό με σχετικό δελτίο τύπου της Αστυνομίας, διαπίστωσαν ότι είχε τεθεί σε λειτουργία ένας κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής « server » με συνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους δεκαοκτώ (18) υπολογιστές, σε επτά από τους οποίους διεξαγόταν τυχερό παίγνιο τύπου «φρουτάκια».

Στο χώρο του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε μια συσκευή αναισθητικού σπρέι (πιπεριού) που βρέθηκε στην κατοχή της 45χρονης πελάτισσας του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί παιγνίων και της παράβασης του νόμου περί όπλων, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.