Γ. Ρωμανιάς: Καταστροφικές οι συνέπειες από την εφαρμογή του ασφαλιστικού

Με την κεντρική εκδήλωση για το ασφαλιστικό ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρώην Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Ρωμανιά στα Τρίκαλα. Κατά την ομιλία του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ρωμανιάς, πληροφόρησε γύρω από το ασφαλιστικό και τόνισε ότι οι συνέπειες της εφαρμογής του θα είναι καταστροφικές για τους περισσότερους.

 «Από τη μία μεριά υπάρχει ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι δεν μειώνονται οι συντάξεις, από την άλλη μεριά έχουμε λιγότερα χρήματα για τις συντάξεις. Είναι ή δεν είναι μαγική εικόνα αυτή; Από τη στιγμή που μειώνονται τα χρήματα που διατίθενται για τις συντάξεις, δεν είναι λογικό ότι θα μειωθούν οι συντάξεις»;  ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ρωμανιάς.

Επαγγελματικοί φορείς διά  του εκπροσώπου τους πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ κ. Βαγγέλη Αγγελάκη και δημοτικοί υπάλληλοι συζήτησαν μαζί του για το ασφαλιστικό και τις συνέπειες που επιφέρουν οι αλλαγές. Ο προβληματισμός ήταν έκδηλος, όπως έκδηλη υπήρξε και η αγωνία για το μέλλον.

Για «επιχείρηση πλήρους κατεδάφισης της κοινωνικής ασφάλισης και της λεηλασίας της περιουσίας και των αποθεματικών των ασφαλιστικών μας ταμείων» έκαναν λόγο τα μέλη της ΛΑΕ στα Τρίκαλα και κάλεσαν όλους να αντιδράσουν.