Γόπες σκορδάτες

 

Υλικά:

γόπες
σκορδάκι
μουστάρδα
θυμάρι
λεμόνι
πιπεριές
ελαιόλαδο
αλατι
πιπέρι
εκτέλεση
Εκτέλεση :
Έχουμε καθαρίσει και πλύνει τα ψαράκια μας, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.  Κόβουμε το σκορδάκι σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε σε ενα σεικερ με την μουστάρδα τον χυμό από το λεμόνι, το θυμάρι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Τα χτυπάμε λιγάκι και στρώνουμε στο ταψάκι μας τα ψάρια και τα περιχύνουμε, βάζουμε στην άκρη του ταψιού τις πιπερίτσες για να πάρουν τα ψαράκια μας όμορφη γεύση και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλιώς Γιαγιά Μαίρη εν δράση (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στη σελιδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).