Γιαουρτογλυκό με βύσσινο

 ΥΛΙΚΑ :

 2 πακέτα πτι-μπερ
1 φυτική σαντιγί
500 ml ( στο πράσινο κουτί )
2 γιαουρτάκια στραγγιστά
1 κούπα άχνη ( ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και λιγότερο )
2 βανίλιες
3 κ.σ. κονιάκ ( προαιρετικά )
ΕΠΙΠΛΕΟΝ: γλυκό βύσσινο για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε την σαντιγί ν’ αφρατέψει ελαφρώς ( σαν μούς οχι πολύ να μην σφίξει πολύ), προσθέτουμε τα γιαουρτάκια, την άχνη, την βανίλια και προαιρετικά το κονιάκ, συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν τα υλικά και ν’ αφρατέψει η κρέμα μας. Σε πυρέξ βάζουμε μια στρώση μπισκότα, λίγη κρέμα,άλλη μια μπισκότα, μετά πάλι κρέμα, ξανά μπισκότα και τέλος την κρέμα.Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει, και κάθε φορά που σερβίρουμε βάζουμε και λίγο βύσσινο απο πάνω.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Σίλβια Κωστοπούλου (δημιουργός του πιάτου στο  mypinkbutter.blogspot.gr).