Αυτά είναι τα »απαραίτητα » πράγματα για μωρά που δεν χρειάζεται ένας γονιός

Αυτά είναι τα »απαραίτητα » πράγματα για μωρά που δεν χρειάζεται ένας γονιός.

Οι νέες μαμαδες περιβαλλονταιι απο διαφημίσεις με  προιοντα  για μωρα.

Προϊόντα που  υπόσχονται πως θα κανουν την ζωη των  γονιων ευκολοτερη. Φυσικά υποστηρίζουν πως είναι απαραίτητα σε κάθε γονιό.
Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που οι περισσότεροι γονείς αγοραζουν και τελικά δεν χρειάζονται.

Ποιά είναι αυτά τα πράγματα λοιπόν ;

Η αλλαξιέρα. Ναι είναι πολύ όμορφες και μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα ένα παιδικό δωμάτιο.Όμως  τις περισσότερες φορές θα χρειαστεί να αλλάξετε το μωρό σας μέρη που δεν έχει αλλαξιέρα. Άρα γιατί να μην το κάνετε και στο σπίτι σας χωρίς να σας πιάνει χώρο η αλλαξιέρα;

Το καλαθάκι μεταφοράς μωρού. Αν έχετε αποσπώμενο κάθισμα αυτοκινήτου δεν υπάρχει λόγος να πάρετε ένα καλαθάκι μεταφοράς που δεν θα το χρησιμοποιήσετε σχεδόν καθόλου και πιάνει χώρο στο αυτοκίνητο.

Παπούτσια  αγκαλιάς. Τα μωρά θελουν να είναι άνετα και νιώθουν περιορισμένα με τα παπούτσια. Δεν θα τα φορέσουν σχεδόν καθόλου και επειδή μεγαλώνει τόσο γρήγορα το πόδι τους δεν θα του  χωράνε κιόλας.

Η κούνια νανουρίσματος. Οι κούνιες νανουρίσματος φαίνονται αξιολάτρευτες στις διαφημίσεις και υπόσχονται πως θα νανουρίζετε το μωρό σας υπέροχα. Κανείς δεν σας λέει όμως πως σε λίγο καιρό το μωρό σας θα μεγαλώσει και θα χρειάζεται και κανονική κούνια για να κοιμάται πιο άνετα.

Συσκευή λευκού θορύβου. Η  αλήθεια είναι πως ο λευκός θόρυβος βοηθάει τα μωρά να κοιμηθούν . Όμως μπορείτε να δημιουργήσετε λευκό θόρυβο βάζοντας το πιστολάκι ή τη ηλεκτρική σκούπα. Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε από το ίντερνετ συλλογές με λευκό θόρυβο και να τις έχετε στο κινητό σας.

Τώρα που ξέρετει δεν χρειάζεστε, φροντίστε να αγοράσετε κάτι χρήσιμο…

πηγή : Γκαλίτσιου Μαριάννα για το babyradio