Αυγά τουρσί

Υλικά :

αυγά
κόλιανδρο
δεντρολίβανο
άνηθο
ρίγανη
πιπέρι
ξύδι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζουμε 15 λεπτά τα αυγά μας τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα τοποθετούμε στο αποστειρωμένο βάζο μας μαζί με τα αρωματικά μας : κόλιανδρο, δεντρολίβανο, άνηθο, ρίγανη και πιπέρι. Τα γεμίζουμε με ξύδι και πριν το κλείσουμε ρίχνουμε ελαιόλαδο. Το βάζουμε στο ψυγείο και μετά από μια εβδομάδα είναι έτοιμο.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Ηλέκτρα Μόργκαν Καρατζίδου.