Ανακατατάξεις στην ομάδα Λάππα;

Ανακατατάξεις αναμένονται στο τέλος του έτους στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα χρονιά θα φέρει και νέα πρόσωπα στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα Λάππα σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα να παραιτείται. Τον κ. Λάππα, λένε πηγές, προτίθενται να ακολουθήσουν και ο Γιώργος Στουρνάρας, αλλά κι ο Θεόδωρος Σπανός.

Ο ίδιος ο Χρήστος Λάππας απαντά αινιγματικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ που δημοσιεύεται σήμερα. «Με προβληματίζει αυτό που είχε πει ο Ηράκλειτος, αν θυμάμαι καλά, ότι δεν μπορείς να διαβείς δύο φορές το ίδιο ποτάμι στη ζωή σου» αναφέρει σε σχετικό ερώτημα.
Στο ερώτημα εάν μέχρι τις επόμενες εκλογές θα υπάρξει κάποια αλλαγή επισημαίνει: «Θα σας απαντήσω και πάλι με τον Ηράκλειτο ότι “τα πάντα γίγνεσθαι εν τι καιρό και είναι παγίως ουδέν”. Όλα μπορούν να συμβούν».
Οι φήμες ότι θα υπάρξει ανακατάταξη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ως μυστικό μεταξύ συμβούλων της παράταξης. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση. Ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού αφήνει ανοικτό το παράθυρο και δεν αποκλείει τίποτα. Άλλωστε δεν μπορούμε να εκλάβουμε διαφορετικά το «Όλα μπορούν να συμβούν». Το θέμα είναι ότι κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας εκτός από τον ίδιο προσανατολίζονται σε αποχώρηση. Στελέχη πρωτοκλασάτα κι εκείνα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο αριθμό των ψήφων όπως ο κ. Στουρνάρας κι ο κ. Σπανός.
Εάν οι φήμες επιβεβαιωθούν, κάτι που θα φανεί στο επόμενο διάστημα, ανοίγει ο δρόμος για τους επόμενους που δεν είναι άλλοι από τον Ηλία Καραγιώργο, τη Χρύσα Ντιντή και τον Θανάση Ξάφο οι οποίοι είναι οι επόμενοι στο ψηφοδέλτιο.