Ανακαλούνται μαζικά και επειγόντως σοκολάτες Mars και Snickers σε 55 χώρες

Η αμερικανική σοκολατοβιομηχανία προχώρησε στη μαζική ανάκληση προϊόντων της σε 55 χώρες, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

Η ανάκληση αποφασίστηκε μετά τον εντοπισμό κομματιών πλαστικού σε ένα προϊόν. Η εταιρεία αρχικά εξέδωσε ανακοίνωση για απόσυρση προϊόντος της στη Γερμανία, αλλά στη συνέχεια η ανάκληση εξαπλώθηκε και σε άλλες χώρες όπως η Γαλλία, η Βρετανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ιταλία και η Ισπανία.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Ρόελ Γκόβερς, διευκρίνισε ότι τα προϊόντα που επηρεάζονται είναι οι μπάρες σοκολάτας Mars, Snickers, Milky Way Minis και Miniatures καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations των οποίων η ημερομηνία λήξης κυμαίνεται από τις 19 Ιουνίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017. Άγνωστο παραμένει πόσα προϊόντα έχουν πρόβλημα και ποιο θα είναι το κόστος της ανάκλησης για την Mars. «Θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν», αναφέρει η Mars σε δήλωση που ανέβασε στη γερμανική ιστοσελίδα της.

πηγή : athensvoice.gr