Αλμυρό κέικ

Υλικά :

1 γιαούρτι στραγγιστό,

1 φλιτζάνι (του νες καφέ) σπορέλαιο,

3 αυγά,

200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο (αλμυρό),

200 γρ.φέτα τριμμένη,

5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο,

2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις,

1 κουταλάκι  μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση :

Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι, το σπορέλαιο και τα αυγά για 2 λεπτά περίπου.  Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα.Βάζουμε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 40 λεπτά περίπου.

Τέλειο κολατσιό για το σχολείο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας  Μαρία Μάρδα.