Αλευρόπιτα Γιαννιώτικη

Μία εύκολη συνταγή για σνακ για το σχολείο και για όλες τις ώρες.

ΥΛΙΚΑ
3 1/2 ποτήρια αλευρι
2 ποτηρια γαλα
1 ποτηρι νερο
1/2 ποτήρι λάδι
1 γιαουρτι 
3 αβγά
φετα
κεφαλοτυρι
λιγο βούτηρο
λαδι
1 1/2 κουταλάκι του γλυκου αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεβουμε όλα τα υλικά εκτος απο το βούτυρο σε μια λεκάνη μεχρι να γίνουν χυλος. Βάζουμε το βούτυρο να κάψει στο φούρνο . Βγάζουμ το ταψι, ρίχνουμε το μίγμα και τριβουμε απο επάνω τα τυριά και λίγο λάδι. Ψήνουμε στη χαμηλή σχάρα και στις αντιστάσεις για 20-30 λεπτά . Καλή σας όρεξη.
Τη συνταγή μας έστειλε η Κων/να Μαργαρίτη