Αδέσποτα σκυλιά στην κηδεία της γυναίκας που τα τάιζε.

Η Μαργαρίτα Σουάρεζ από τη Μέριδα υπήρξε ένας άνθρωπος που πάντα νοιαζόταν για τη φροντίδα των ζώων. Συνήθιζε να αφήνει στο σπίτι της φαγητά για να τρώνε αδέσποτα σκυλιά και γατιά κι όταν έβγαινε στο δρόμο κουβαλούσε μαζί της τροφή για να την προσφέρει σε κάποια ζώο που την είχε ανάγκη ή σπόρους για να ταΐσει τα πουλιά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μαργαρίτα Σουάρεζ πέθανε κι αυτό που έγινε στην κηδεία της ξεπερνά κάθε φαντασία κι αφήνει συγκινημένη και την πιο σκληρή καρδιά. Εκπληκτοι οι συγγενείς είδαν μια σειρά αδέσποτων σκύλων να εμφανίζονται έξω από την πόρτα του χώρου, όπου φυλασσόταν το κορμί της!

«Ηταν ένα θέαμα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ» δηλώνουν εντυπωσιασμένοι υπάλληλοι του γραφείου στη Misiones Online. Καταλαβαίνοντας ότι οι σκύλοι βρέθηκαν εκεί για να αποδώσουν τιμή στην γυναίκα που τους φρόντιζε, οι υπάλληλοι τους άφησαν να μπουν στον χώρο. Κι αυτοί κάθισαν σιωπηλά γύρω από το φέρετρο σαν να εκδήλωναν με αυτό τον τρόπο τη θλίψη τους. Oταν ξεκίνησε η νεκρική πομπή την ακολούθησαν κι ύστερα επέστρεψαν στον χώρο του γραφείου κηδειών -όπου εισέβαλαν ακόμα και πουλιά!

Πηγή : Syglonistiko.gr