Υλικά :
- 1 αγγουράκι
- 2 ντομάτες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
- λίγη ρίγανη
- ροδέλες κρεμμύδι (προαιρετικά)
- αλάτι
- ελιές
Εκτέλεση :
- Πλένουμε τα λαχανικά.
- Κόβουμε την ντομάτα, το αγγούρι και αν θέλουμε και το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, ρίγανη και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε και τις ελιές.
Καλή όρεξη.
Την συνταγή μας έστειλε ο Ξενώνας “Μαργαρίτα”.