Ένας παραμυθένιος γάμος με… άρωμα Ιταλίας στο Περτούλι

Ονειρικός και με… άρωμα Ιταλίας ήταν ο γάμος που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Περτούλι. Η Τρικαλινή Κέλλυ Βαρσάνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ιταλό Marco Denicoló μέσα σε ένα μαγικό τοπίο.Οι όρκοι μίας ευτυχισμένης κοινής ζωής δόθηκαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό ανάμεσα στο βουνό και  το γαλάζιο του ουρανού στο Αρχοντικό Χατζηγάκη ενώπιον των συγγενών και φίλων τους. Οι δύο νέοι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αντάλλαξαν όρκους αποδεικνύοντας ότι στην αγάπη (είτε την αποκαλείς αγάπη στα ελληνικά, είτε amore στα ιταλικά) όλα είναι δυνατά, αρκεί να βρεις το άλλο σου μισό.

Την τελετή τέλεσε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι πολύ καλοί τους φίλοι Αρμενουή Κασπαριάν-Σαραϊδάρη  και Riccardo Piva.

Η συγκίνηση και η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των γονιών του ζευγαριού Βασίλειο κι Αλίκη Βαρσανη κι Ezio και Ivana Denicoló, αλλά και των υπολοίπων συγγενών και φίλων οι οποίοι απόλαυσαν την κάθε στιγμή.

Ένας γάμος, γεμάτος φρεσκάδα και προσεγμένος στην παραμικρή του λεπτομέρεια, που ένωσε τις παραδόσεις και την κουλτούρα δύο διαφορετικών χωρών… (Είχαν προηγηθεί καντάδες και σερενάτες από τον γαμπρό στο σπίτι της νύφης… κι ολοκληρώθηκε με την τελετή του γάμου και τη δεξίωση το βράδυ του Σαββάτου).

Η νύφη,  σκηνογράφος-ενδυματολογος, γνωστή κι από την ενασχόλησή της με το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, αλλά και με το θέατρο γενικά, έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της που είχε τη δική της πινελιά και δεν θα μπορούσε παρά να είναι μοναδικό, ενώ ο γαμπρός δεν σταματούσε να την κοιτά με το ιταλικό ταμπεραμέντο του. Χορός και τραγούδια, πότε ελληνικά και πότε ιταλικά εναλλάσσονταν όλο το βράδυ, ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο Ιταλός φίλος του ζευγαριού και τραγουδιστής τους ερμήνευσε με την κιθάρα του δύο τραγούδια του, τα οποία κι αφιέρωσε στους νεόνυμφους.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα δώρα που πρόσφερε το ζευγάρι στους καλεσμένους του (χειροποίητες μπομπονιέρες πορτοφολάκια για τις κυρίες, μπουκαλάκια με ποτά για τους κυρίους κι ένα cd με εξαιρετική μουσική) τα οποία είχαν επιμεληθεί με ιδιαίτερη χαρά κι αγάπη η μαμά Αλίκη και η mama Ivana.

Θερμές ευχές για βίον ανθόσπαρτον από το trikalaview.gr.