TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Λαζάνια Μοστατσιολι

Αυγ 27, 2015
in Μαγειρική
Λαζάνια Μοστατσιολι
Share on FacebookShare on Twitter

lazania1

Υλικά :

1 πακέτο λαζάνια

Μοσχαρίσιο κιμά 800gr

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 μεγάλη πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κομματάκια

1 καρότο ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

Λίγο λάδι για το τσιγαρισμα

1 μικρό ποτήρι κρασί

αλάτι

πιπέρι για τη γεύση

2 ντομάτες σε κύβους

1 κονσέρβα (6 ουγγιές) πάστα ντομάτας

1 ποτήρι νερό

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί μοτσαρέλα ( αυτή θα χρησιμοποιείτε κυρίως στις στρώσεις )

1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα

Οδηγίες :

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ° . Βράζουμε τα λαζάνια al dente , τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Εν τω μεταξύ , σε μια μεγάλη κατσαρόλα , τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά μέχρι το κρέας να μην είναι κόκκινο . Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για ενα λεπάκι ακόμα. Σβήνουμε με το κρασί . Ανακατεύουμε τις ντομάτες , το νερό και την πάστα , αλάτι, ζάχαρη , πιπέρι , καρότο και την πιπεριά Φλωρίνης . Αφήνουμε να πάρει βράση . Μειώνουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά , ανακατεύοντας κατά διαστήματα . Προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί. Τοποθετούμε μια στρώση λαζάνια σε ένα (ελαφρά λαδωμένο) ταψί . Ρίχνουμε σιγά σιγά τον κιμά ομοιόμορφα , πασπαλίζουμε με μοτσαρέλα. Πασπαλίζουμε με ( λιγότερο) τυρί παρμεζάνα . Ξαναστρώνουμε με λαζάνια και πάλι , και στη συνέχεια με το υπόλοιπο μείγμα του κιμά . Πασπαλίζουμε με μοτσαρέλα και (λιγότερη) παρμεζάνα . Τέλος τοποθετούμε τα υπόλοιπα λαζάνια και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί . Ψήνουμε 30-35 λεπτά ή μέχρι να να ροδίσει η επιφάνεια. Αφήνουμε να κρυώσει για πέντε λεπτά πριν σερβίρουμε. 10-12 μερίδες .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έδωσε η φίλη μας Αλεξάνδρα Λαβίδα.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό του κουταλιού καρύδι (ένα δημοφιλές κέρασμα στα βλαχοχώρια του Μετσόβου)
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού καρύδι (ένα δημοφιλές κέρασμα στα βλαχοχώρια του Μετσόβου)

Ιούλ 2, 2025
Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι
Μαγειρική

Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι

Ιούλ 1, 2025
Πίτα με κεράσια
Μαγειρική

Πίτα με κεράσια

Ιούν 30, 2025
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Next Post
Με μελτέμια και λιακάδα σε όλη τη χώρα ο καιρός της Πέμπτης

Με μελτέμια και λιακάδα σε όλη τη χώρα ο καιρός της Πέμπτης

Σαν σήμερα το 1905 γεννιέται ο Άρης Βελουχιώτης

Σαν σήμερα το 1905 γεννιέται ο Άρης Βελουχιώτης

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Φλώρινα

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd