Παγωτάκι tricolore

Το είδα στην τρελοκουζίνα της Βασούλας και το ζήλεψα…

Στο τέλος της συνταγής θα σας βάλω τα λινκ και από την Βασούλα που έκανε τις δικές της αλλαγές και απο την Μάνια Ντέλου που το έδωσε την αρχική συνταγούλα…

Υλικά φράουλας
160 γρ. κρέμα γάλακτος
240 γρ. φράουλες καθαρισμένες
80 γρ. ζάχαρη
160 γρ. τυρί κρέμα
Υλικά σοκολάτας
260 γρ. κρέμα γάλακτος
160 γρ. τυρί κρέμα
80 γρ. ζάχαρη
120 γρ. σοκολάταΥλικά βανίλια
160 γρ. κρέμα γάλακτος
160 γρ. τυρί κρέμα
80 γρ. ζάχαρη

Η εκτέλεση στο Βιντεάκι :

Σπιτικό παγωτό σοκολάτα βανίλια φράουλα με τη Μάνια Ντέλου
Εύκολο, σπιτικό παγωτό σοκολάτα βανίλια φράουλα από τη Μάνια Ντέλου στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Alpha TV.
youtube.com

 

Εγώ δεν έκανα αλλαγές στην συνταγή και δοκίμασα τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια.
Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με τυρί μασκαρπόνε που το έκανε η βασούλα να δω τι αλλάζει στην γεύση.
https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/pcb.1880355888870291/1880355262203687/?type=3&theater
Πάντως νομίζω με ότι τυράκι και να γίνει είναι μια βελούδινη γεύση.
Όταν ένωσα και τις 3 γεύσεις το έβαλα για μια νύχτα στην κατάψυξη.
Να ξέρετε ότι θα γίνει στην κατάψυξη πολύ σκληρό.
Όταν θέλετε να το σερβίρετε θα το βγάζετε μια ωρίτσα περίπου και θα το αφήνετε να μαλακώσει.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ