Καρδούλες μπισκότα

ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΑ!!!

Με υπέροχες φράουλες, κρέμα ζαχαροπλαστικής…
Παρά πολύ ωραίο…
Τα μπισκοτα τραγανά…

Υλικά για 8 μεγάλα μπισκότα (4 μερίδες):
1 κεσεδάκι φράουλες

2 κουταλιές μαρμελάδα

360 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. βούτυρο
ξύσμα πορτοκαλιού
2-3 κουταλιές νερο (αν θελήσει υγρό)

Εκτέλεση:

Κοσκινίζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε την ζάχαρη άχνη, το βούτυρο σε μικρούς κύβους, το ξύσμα.
Ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να ενωθούν τα υλικά να γίνουν μια ωραία ζύμη, αν χρειαστεί προσθέτουμε το νερό.
Αλεύρωνουμε μια επιφάνεια, ανοίγουμε φύλο πάχους 1 εκ. και κόβουμε με κούπ σε σχήμα καρδιάς.
Ψηνουμε στους 180c για 10-15 λεπτα.

Υλικά για την κρέμα ζαχαροπλαστικής:

 1 λίτρο γαλα
5 κουταλιές ζάχαρη
5 κουταλιές αλεύρι
2 αυγά
2 βανίλιες

Εκτέλεση για κρέμα ζαχαροπλαστικής:

Σε ένα σκεύος βάζουμε ολα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.

Συναρμολόγηση :
1 κεσεδάκι φράουλες πλυμένες, κομένες και ανακατεμένες με 2 κουταλιές μαρμελάδα.

Βαζουμε κάτω πρώτα 1 μπισκότο, κρεμα, φράουλες, τελος μπισκότο καρδούλα, πασπαλίζουμε με ζαχαρη άχνη…
Συμβουλευτείτε τις φωτογραφίες μας.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Παναγιώτα Μακρή, τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ Cooking Tips’ Παναγιωτα Μακρη  : ttps://www.facebook.com/Cooking-Tips-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B7-401556470038863/).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ