Χοιρινό με μανιτάρια

Χοιρινό με μανιτάρια…

Υλικά:
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες
1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα
1 μεγάλο κρεμμυδι χοντροκομμενο
3 σκελίδες σκόρδο
ποτηράκι κρασί
1 ποτηράκι ελαιόλαδο
1 κομμάτι βούτυρο
100 γρ. φέτα
1 κ.γ. σκόνη μουστάρδα
αλατι πιπέρι


Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μας.  Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο να σοτάρουμε τις μπουκίτσες του κρέατος, όταν είναι έτοιμο ριχνουμε και το κρεμμυδι με το σκόρδο την σκόνη μουστάρδας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα και τέλος όταν δεν υπάρχουν υγρά στο τηγάνι μας σβήνουμε με το κρασάκι μας και το αφήνουμε να εξατμίστη.  Προσθέτουμε πολύ λίγο αλατι μπόλικο πίπερι και νεράκι και βράζουμε όσο χρειάζεται να μαλακώσει το κρεατάκι μας.
Τέλος όταν είναι έτοιμο μαλακό ριχνουμε τα μανιτάρια και την φέτα και το βράζουμε για ακόμα 10 λεπτάκια προσέχοντας και ανακατεύοντας συνέχεια.

Συνοδεύετε με πατάτες τηγανιτές πιλαφάκι η πουρέ.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ