Ανακύκλωση μπιφτεκιών

Μπιφτέκια στα κάρβουνα.
Ωραία μόλις βγήκαν από τα κάρβουνα μοσχοβολιστά.
Μετά όμως όσα έμειναν τι τα κάνετε;
Εγώ δεν τα τρώω με τίποτα ξαναζεσταμένα.
Οπότε έχω μια πρόταση ….

Υλικά :
μπιφτέκια στα κάρβουνα
τυρί του τοστ
ντομάτες σε ροδέλες
πιπεριές σε ροδέλες.
ρίγανη
ελαιόλαδο
λίγο αλατοπίπερο.

Εκτέλεση:
Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα.
Κόβουμε τα μπιφτέκια στην μέση.
Στο κέντρο βάζουμε μια φέτα τυρί του τοστ και μια ροδέλα πιπεριά.
Βάζουμε το καπάκι του μπιφτεκιού και από πάνω μια ροδέλα ντομάτα.
Αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε την ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτάκια.

Σημ.: Αν θέλετε εξτρά γεύση πριν βάλετε το τυρί του τοστ μπορείτε να βάλετε ένα κ.γ. μαγιονέζα.
Δεν θα πιστεύετε το πόσο αφράτα έγιναν τα μπιφτεκάκια σας.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ