Μακαρονοσαλατα

Υλικά :

Mακαρονια πάστα

τυριά διάφορα όπως ρεγκατο, γκουντα, ενταμ, μιλνερ σε ψιλά κομματάκια κομμένα),

ζαμπόν ή γαλοπούλα καπνιστή (αυτό που παίρνουμε για τοστ σε ψιλά κομματάκια κομμένα)

πιπεριές χρωματιστές

1 κούπα μαγιονέζα και

μισή κούπα κέτσαπ.

Εκτέλεση :

Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και κόβουμε μέσα σε αυτά όλα τα υπόλοπα υλικά μας, αναμειγνύουμε την κέτσαπ με την μαγιονέζα και την ρίχνουμε μέσα στα μακαρόνια αλατίζουμε ελαφρώς και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μας. Σερβίρεται κρύα αλλά και ζεστή.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έδωσε η φίλη μας Μαρία Καλοκάθη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ