Ξεσήκωσαν τον κόσμο η ανεπανάληπτη Γιώτα Γρίβα και ο μοναδικός Κώστας Αντωνίου στο πανηγύρι της Παναγίτσας (ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)

Η συζήτηση για το πανηγύρι της Παναγίτσας θα μας απασχολεί για πολύ καιρό. Το βράδυ της Παρασκευής ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, αυτό που συνέβη στην ταβέρνα «Μισόκιλος» της Παναγίτσας δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην Παναγίτσα ήταν τόσος πολύς που πραγματικά για να χωρέσει και να καταφέρει να απολαύσει το μουσικό πρόγραμμα θα έπρεπε να υπήρχαν τουλάχιστον δύο πλατείες

Η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο, στην εμφάνιση δυο αξιόλογων καλλιτεχνών της Γιώτας Γρίβα και του Κώστα Αντωνίου.

Οι πασίγνωστοι Θεσσαλικά και πανελλαδικά καλλιτέχνες έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό τόνο στην διασκέδαση ερμηνεύοντας δικά τους τραγούδια κι όχι μόνο. Ο χορός και η διασκέδαση διήρκησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό την παρουσία των δυο προαναφερόμενων καλλιτεχνών αλλά και δικών μας μουσικών του Γιώργου Καραγιάννη και της Βανέσας Τσαντοπούλου.

Κι αν εκατοντάδες κόσμου κατάφεραν να εισέλθουν στο κατάστημα και στον ειδικό χώρο που είχε διαμορφωθεί υπήρξαν οι τυχεροί, εκατοντάδες ωστόσο δεν ήταν τόσο τυχεροί μιας και παρέμειναν εκτός μιας και ο χώρος δεν επαρκούσε για να χωρέσει τους χιλιάδες Φαρκαδόνιους και επισκέπτες.

Η βραδιά κύλησε με πολλές εκπλήξεις και σίγουρα θα μείνει για καιρό χαραγμένη στις μνήμες όλων όσοι βρέθηκαν εκεί.

ΠΗΓΗ: krinilive.gr