“Ξεπούλησαν” τα βιβλιοπωλεία και τα καταστήματα με σχολικά είδη

Μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη τα σχολεία αλλά γονείς και μαθητές έχουν κάνει ήδη τις αγορές τους για τη νέα σχολική χρονιά. Τα βιβλιοπωλεία και τα καταστήματα με σχολικά είδη της πόλης έχουν “ξεπουλήσει” θα λέγαμε χωρίς ίχνος υπερβολής. Και μπορεί οι μαθητές να περιμένουν για να πάρουν στα χέρια τους τις λίστες με τα απαραίτητα σχολικά είδη από δασκάλους και καθηγητές όμως σε ό,τι αφορά τις τσάντες πολλοί έχουν ήδη φροντίσει να κάνουν την αγορά τους. Η κίνηση ξεκίνησε αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο και βρίσκεται στην κορύφωσή της. Μάλιστα, πολλά είναι τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα που έχουν ανεφοδιαστεί πολλές φορές λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Αυτή ήταν η πρώτη φάση της αγοράς των σχολικών το δεύτερο κύμα θα ξεκινήσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οπότε και οι μαθητές θα προμηθευτούν τα σχολικά βάση λίστας.

Πάντως, από τη βόλτα που κάναμε στα βιβλιοπωλεία της πόλης και τα καταστήματα με σχολικά είδη, έχουν μεγάλη ποικιλία και μπορεί να βρει κάποιος τα πάντα σε τιμές λογικές.