Ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης της λαϊκής αγοράς

Με τη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων πέριξ της Κεντρικής πλατείας ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης της λαϊκής αγοράς. “Αυτό το διάστημα θέλουμε την κατανόησή σας!” αναφέρει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και προσθέτει “Το έργο της ανάπλασης της λαϊκής αγοράς ξεκίνησε με τη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων πέριξ της Κεντρικής πλατείας. Στα σημεία αυτά θα δημιουργηθούν εσοχές για στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ.
Αμέσως μετά μπαίνουμε μέσα στην 28ης Οκτωβρίου και την Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, όπου διαπλατύνουμε τη νησίδα, ανακατασκευάζουμε νησίδα και πεζοδρόμια και τέλος τοποθετούμε τις νέες καλαίσθητες βάσεις, παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων.
Και συνεχίζουμε με τα έργα στις όχθες Ληθαίο, την Κεντρική πλατεία και την πλατεία Εθν. Αντίστασης αλλά και το Open Mall”.

Στο ίδιος μήκος κύματος κι ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων κι εντεταλμένος για τα θέματα της λαϊκής αγοράς Χριστόφορος Ρόμπος. “Αρχή ,με το υποεργο πέριξ της πλατείας,για την ανάπλαση της λαϊκής αγοράς…έργο τεράστιας σημασίας για το κέντρο της πόλης από το οποίο πέραν της εικόνας της περιοχής που θα αλλάξει προς το καλύτερο ,αλλάζει το επίπεδο όσων δραστηριοποιούνται στη λαϊκή αγορά,των καταστημάτων που εδρεύουν στους γύρω δρόμους αλλά και όλων όσων καθημερινά διερχόμαστε από την περιοχή…λίγη υπομονή και κατανόηση από όλους για την οποία ταλαιπωρία που πιθανό να υποστούμε..όλα γίνονται για ένα καλό αποτέλεσμα ,για μια ομορφότερη και λειτουργική πόλη!!!” επισημαίνει.