Ξεκίνημα για την Ακαδημία- Μπήκαν γήπεδο τα παιδιά της Κ16 της Ακαδημίας Ερασ. ΑΟΤ

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά άρχισε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα. Ξεκίνησαν από σήμερα οι προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα στο γήπεδο Φλαμουλίου.

 
Η αρχή έγινε με την Κ16 που έχει νέο προπονητή τον Στράτο Βατή, ο οποίος θα έχει και την επίβλεψη της Κ14.
Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΑΟΤ, Κώστας Καρακούσης, καλωσόρισε τα παιδιά και το νέο προπονητή των δύο τμημάτων . Τους τόνισε την σημασία του να βρίσκονται στην οικογένεια του Α Ο Τρίκαλα και ότι πρέπει να αποτελεί τιμή και περηφάνια για τα παιδιά να αγωνίζονται για τον μεγαλύτερο σύλλογο του Νομού και της πόλης. Να ευχαριστηθούν για άλλη μια σεζόν τις προπονήσεις και τους αγώνες και να αποχωρούν χαρούμενοι μετά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.
Ακολούθησε η πρώτη ομιλία του Στράτου Βατή προς τα παιδιά, ο οποίος και αυτός από την πλευρά του επισήμανε ότι είναι τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στις ακαδημίες του ΑΟΤ και ευχαρίστησε την διοίκηση του ερασιτέχνη και τον κ. Καρακούση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ανέλυσε το πρόγραμμα και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Σιγά σιγά θα ενσωματωθούν στην ομάδα και παιδιά που απουσίασαν για διάφορους λόγους αλλά και νέα παιδιά που θέλουν να έρθουν στον ΑΟΤ.
Η Ακαδημία του ΑΟΤ, ευχαριστεί επίσης τον Αχιλλέα Μιχαήλ , ο οποίος φροντίζει έτσι ώστε τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις στο Φλαμούλι, να είναι σε άριστη κατάσταση και στηρίζει την προσπάθεια της ακαδημίας.

Από την Τρίτη 27 Αυγούστου , αρχίζουν σιγά σιγά τις προπονήσεις και τα υπόλοιπα τμήματα.

ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κ16 (ΓΕΝ. 2004-2005)
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 5

Κ14 (ΓΕΝ. 2006-2007)
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 5

Κ12 (ΓΕΝ. 2008-2009)
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 6.15

Κ10 (ΓΕΝ. 2010-2011)
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 6.15

Κ8 (ΓΕΝ. 2012-2013)
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 5

Κ6 (ΓΕΝ. 2014 ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ)
ΤΡΙΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 5

(Θα λειτουργήσει και τμήμα για τερματοφύλακες με υπεύθυνο τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Ζαλαώρα, ο οποίος είναι και προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα)

Για περισσότερες πληροφορίες και νέες εγγραφές , τηλ 6942 401033 κ. Κώστα Καρακούση