Ξεχωριστή συγκέντρωση από τους ΕΒΕ Τρικάλων

Κάτω από τα γραφεία τους στην οδό Απόλλωνος, πραγματοποίησαν συγκέντρωση οι ΕΒΕ Τρικάλων, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση.

Οι Πρόεδροι των ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης, του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας, στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες με την εκτίναξη της ακρίβειας, και κάλεσαν καλώντας τους συναδέλφους τους να αγωνιστούν για να ανατραπεί αυτή η δύσκολη κατάσταση και να μπορέσουν να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους. Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο  Πρόεδρος των αρτοποιών Κώστας Παναγιώτου που προειδοποίησε για τα λουκέτα που θα μπουν αν δεν αλλάξει η κατάσταση.

Παρόντες στη συγκέντρωση στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Ηλιάδης, ο νυν και η πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης και Λώρεν Κασσοπούλου κ.α.

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με που κατέληξε στην Περιφερειακή Ενότητας Τρικάλων, όπου οι απεργοί παρέδωσαν στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, υπόμνημα με τα αιτήματά τους.