Ξεχωριστές μουσικές στιγμές με τον Λίνο Κόκοτο, τη Σοφία Παπάζογλου και τον Πάνο Μπούσαλη

Μία μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Τρικαλινοί το βράδυ του Σαββάτου στο μουσικό στέκι Ανδρομέδα. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Λίνος Κόκοτος πλαισιωμένος από τους καταξιωμένους μουσικούς Σοφία Παπάζογλου και Πάνο Μπούσαλη παρουσίασαν τραγούδια από το πλούσιο φάσμα της καλλιτεχνικής του διαδρομής  στη μουσική σκηνή ‘’ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ’’.Έργα του Οδυσσέα Ελύτη, του Δημήτρη Χριστοδούλου, του Γιάννη Νεγρεπόντη, τουΑργύρη Βεργόπουλου, του Κώστα Τριπολίτη, του Λευτέρη Παπαδόπουλο, του ΄Ακου Δασκαλόπουλου, του Μιχάλη Μπουρμούλη, του Φώντα Λάδη, αλλά και σύγχρονων όπως του Κώστα Λάζαρη και της Τρικαλινής Βέρας Βασιλείου-Πέτσα η οποία ήταν παρούσα στη μουσική βραδιά.

Τραγούδια μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια όπως το: Θαλασσινό τριφύλλι, δελφινοκόριτσο, Αύγουστος, γειτονάκι μου, Ραχήλ, μικρό παιδί, τούτο το πρωί, ένα μαχαίρι, κορίτσι με τα παντελόνια, γεννήθηκα σε μια στιγμή, για πέστε μου βρε Έλληνες, να ΄ταν η ζωή τραγούδι, κόρη του γιαλού, καθρέφτης, κ.ά.) τα οποία ευτύχησαν να ερμηνευτούν από πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου πλημμύρισαν το χώρο χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους παραβρισκόμενους.

Τραγούδια ερμήνευσαν σε φιλική συμμετοχή και οι Τρικαλινοί Δημήτρης Παδιός κι Αποστόλης Γούναρη. Στο πιάνο ήταν ο Λίνος Κόκοτος, στην κιθάρα ο Πάνος Μπούσαλης, στο μπουζούκι ο Αποστόλης Σακκάς και στο ακορντεόν ο Δημήτρης Μιαρίτης.

Η Τρικαλινή Βέρα-Βασιλείου Πέτσα