Ξανά πρωταθλήτρια Ελλάδας 2019 η ολυμπιονίκης μας Φανή Τζέλη

Επιβεβαιωνοντας όλα τα προγνωστικά η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλητρια Φανή Τζέλη, αθλήτρια του ΣΟΑΤ, κατέκτησε ξανα το Χρυσο μετάλλιο στους Πανελληνιους αγωνες Γυναικών που έγιναν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στην Ολυμπιακη κατηγορία των εως 57κιλών.

Για το προπονητικο τημ του ΣΟΑΤ το ερώτημα ήταν η διαχείριση του ψυχολογικου βάρους, λόγω ότι η κατάκτηση Ολυμπιακού και του Παγκόσμιου Μεταλλίου επιφέρει πολλές φορές αγωνιστικο στρες. Ολα τα βλέμματα ήταν πάνω της και υπήρχε ένα ΠΡΈΠΕΙ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο βάρος για μια παγκόσμια αθλήτρια που δεν έκλεισε καν τα 18. Αλλά και ένας μικρός τραυματισμος που την ταλαιπωρουσε. Να σημειωθεί ότι και το 2018, στην πρώτη της χρονιά στις Γυναίκες στέφθηκε Πρωταθλητρια. Όμως η Φανή απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι μια από τις αθλήτριες του Ελληνικού Ταεκβοντο που είναι για να παίξει πρωταγωνιστικο ρόλο στο Παγκόσμιο. Στερέωμα..

Το ΔΣ του ΣΟΑΤ συγχαίρει θερμά την Φανή Τζέλη και προπονητές για το Χρυσο Μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών στο Ολυμπιακο άθλημα του Ταεκβοντο. Επιβεβαιωνοντας όλα τα προγνωστικά η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλητρια Φανή Τζέλη, αθλήτρια του ΣΟΑΤ, κατέκτησε ξανα το Χρυσο μετάλλιο στους Πανελληνιους αγωνες Γυναικών που έγιναν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στην Ολυμπιακη κατηγορία των εως 57 κιλών.

Για το προπονητικο τημ του ΣΟΑΤ το ερώτημα ήταν η διαχείριση του ψυχολογικου βάρους,λόγω ότι η κατάκτηση Ολυμπιακού και του Παγκόσμιου Μεταλλίου επιφέρει πολλές φορές αγωνιστικο στρες. Ολα τα βλέμματα ήταν πάνω της και υπήρχε ένα ΠΡΈΠΕΙ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο βάρος για μια παγκόσμια αθλήτρια που δεν έκλεισε καν τα 18. Αλλά και ένας μικρός τραυματισμος που την ταλαιπωρουσε. Να σημειωθεί ότι και το 2018, στην πρώτη της χρονιά στις Γυναίκες στέφθηκε Πρωταθλητρια.

Όμως η Φανή απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι μια από τις αθλήτριες του Ελληνικού Ταεκβοντο που είναι για να παίξει πρωταγωνιστικο ρόλο στο Παγκόσμιο στερέωμα.. Το ΔΣ του ΣΟΑΤ συγχαίρει θερμά την Φανή Τζέλη και προπονητές για το Χρυσο Μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών στο Ολυμπιακο άθλημα του Ταεκβοντο.