Βραδινές ποδηλατοβόλτες στην πόλη των Τρικάλων

 

Εδώ και χρόνια πιστοί στο ραντεβού τους κάθε Πέμπτη δεκάδες ποδηλάτες των Τρικάλων συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία της πόλης και κάνουν τη βόλτα τους σε κεντρικούς δρόμους, αλλά και συνοικισμούς της πόλης. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά, άνθρωποι κάθε ηλικίας, με κοινό σημείο αναφοράς τους την αγάπη τους για το ποδήλατο, συγκεντρώνονται στην Κεντρική Πλατεία, από όπου και ξεκινούν τη βόλτα τους.

Πρώτο ραντεβού για φέτος

Για άλλη μία χρονιά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  με την έναρξη του καλοκαιριού οι ποδηλάτες των Τρικάλων άρχισαν πάλι να ποδηλατούν όλοι μαζί. Έδωσαν το πρώτο ραντεβού του καλοκαιριού σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 20:15′ στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων. Με το ποδήλατό τους, φωτάκια, κουδουνάκια, κράνος (όποιος διαθέτει) δεκάδες ποδηλάτες ήταν εκεί μία ακόμη φορά.

Στην πρώτη βόλτα συνόδευσε τους συμμετέχοντες ο μεγάλος αθλητής της ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος.

Η βόλτα κινήθηκε από κεντρική πλατεία στις οδούς Β.Τσιτσάνη προς το γήπεδο με κατεύθυνση προς Άι Γιώργη. Από εκεί προς Καρυές, Φλαμούλι. Κατόπιν από Αγία Μονή προς Πύργο – Πυργετό – Πράσινη Γωνιά και από την Καλαμπάκας επιστροφή στην κεντρική πλατεία.