Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη: Η εμπειρία 44 ετών συγκεντρωμένη σε ένα σύγχρονο χώρο κάνει τις αγορές των σχολικών παιχνιδάκι

Το καλοκαιράκι τελείωσε (δυστυχώς) και προσπαθούμε  να προσγειωθούμε στην “μετα-καλοκαιρινή” πραγματικότητα. Η νέα σχολική χρονιά βρίσκεται μπροστά μας και είναι πλέον μία από τις βασικές σκέψεις, τουλάχιστον για όσους έχουν μικρά μπομπιράκια ή μεγαλύτερα παιδιά!

Το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη με την εμπειρία 44 ετών και την άνεση του νέου του χώρου (100 τ.μ.) στην Απόλλωνος 14, έχει φροντίσει ώστε φέτος να κάνουμε εξαιρετικού επιπέδου αγορές σε καλές τιμές για τα σχολικά είδη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σχολικά είδη, επιλεγμένα ένα προς ένα από την Δήμητρα Παπαγιάννη με γνώμονα την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την πρωτοτυπία σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, κατακλύζουν το χώρου του άνετου και σύγχρονου βιβλιοπωλείου.

Cool και μοδάτες τσάντες σε διάφορα χρώματα, σχήματα και σχέδια με αγαπημένες φιγούρες και ήρωες που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών, γραφική ύλη, βιβλία κι ό,τι άλλο χρειάζονται οι μαθητές είναι στη διάθεσή τους

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επώνυμες σχολικές τσάντες Polo, Must, Gim, No-Fear, Santoro, Anekke, Paul-Frank, Maui και Hallmark σε τιμές που συναρπάζουν, αλλά και τις πιο ενημερωμένες σχολικές λίστες και τα απαραίτητα εφόδια και βοηθήματα για τον μαθητή όλων των τάξεων!


Info

Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη 44 χρόνια κοντά σας!

Απόλλωνος 14

τηλ: 2431-0-30193