Βιβλιοπωλείο «Λαμπρίδης» για τα πιο ονειρικά χριστουγεννιάτικα δώρα

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν το βιβλιοπωλείο Λαμπρίδης φόρεσε τα… γιορτινά του και μας κάνει τις καλύτερες προτάσεις για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας. Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών κι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που μπορεί κάποιος να τους χαρίσει, είναι ένα Χριστουγεννιάτικο βιβλίο! Εδώ κάθε βιβλίο είναι προσεκτικά επιλεγμένο, με αγάπη και σεβασμό στα  παιδιά. Η ζεστασιά που προσφέρουν τα Χριστούγεννα διαχέεται μέσα από τις ιστορίες των δεκάδων βιβλίων που θα βρει κάποιος στα ράφια του βιβλιοπωλείου.

Αγιοβασίληδες και τάρανδοι, ξωτικά και χιονονιφάδες, καλικάντζαροι και μελιμακάρονα, κουραμπιέδες, βασιλόπιτες, αστέρια λαμπερά και παιχνίδια που ζωντανεύουν μαγικά, ξεπηδούν μέσα από τις πολύχρωμες γιορτινές σελίδες των βιβλίων και ζωντανεύουν και φέτος στον υπέροχο χώρο του βιβλιοπωλείου «Λαμπρίδης» που μας προσκαλεί στην Καραϊσκάκη 38 να γνωρίσουμε τις μαγικές γωνιές του με τα δεκάδες επιτραπέζια παιχνίδια. Να ξαναθυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια με τις δεκάδες φιγούρες playmobil και να επιλέξουμε το πιο ονειρικό δώρο για τα παιδιά μας πασπαλισμένο με… χρυσόσκονη και μπόλικα… τρίμματα αγάπης!!!

Βιβλία και πρωτότυπα παιχνίδια, νέες ιδέες, φρέσκια ματιά… Κάπως έτσι θα περιγράφαμε το Βιβλιοπωλείο Λαμπρίδης. Τον εξαιρετικό αυτό χώρο που έχει διαγράψει ιστορία πολλών δεκαετιών αλλά εναρμονίζεται με τον αέρα της σύγχρονης εποχής καθώς ο Θανάσης Καράσης και οι συνεργάτες του εξερευνούν κάθε τι καινούριο, εμπνέονται από τον κόσμο των βιβλίων κι έχουν πάντα κάτι ιδιαίτερο να μας προτείνουν, ανάλογα με τα γούστα μας.

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Λαμπρίδης είναι ένα παραδοσιακό βιβλιοπωλείο που όμως προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες παρέχοντας στους πελάτες του ό,τι πιο νέο υπάρχει στην αγορά στις πιο φιλικές τιμές.


Info