Βιβλιοχαρτοπωλείο «Λαμπρίδης»: Τσάντες και σχολικά για μαθητές με άποψη σε απίστευτα σχέδια και τιμές (φωτό)

Χαμόγελο, άψογη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία, άριστη ποιότητα και φιλικές τιμές φοβερή ατμόσφαιρα… Αυτά έχουν καθιερώσει το βιβλιοχαρτοπωλείο «Λαμπρίδης» στα Τρίκαλα στις πρώτες επιλογές των Τρικαλινών εδώ και πολλά χρόνια. Ένα βιβλιοχαρτοπωλείο, μία ανάσα μόλις από το κέντρο της πόλης σε ένα χώρο μοναδικό που κάνει τις αγορές μας απολαυστικές.  Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το επισκεφθήκαμε και πήραμε μία γεύση από τις τσάντες και τα σχολικά είδη που «κυκλοφορούν» και είναι της μόδας για… ψαγμένους μαθητές με άποψη.

Στον άνετο και ζεστό χώρο του βιβλιοπωλείου ο Θανάση Καράσης μας παρουσίασε μία πληθώρα επιλογών. Εδώ βρήκαμε τα πάντα για το σχολείο. Εντυπωσιαστήκαμε από τη μεγάλη γκάμα τσαντών εταιριών όπως:

Ζητήστε να ενημερωθείτε για τις προσφορές σε επιλεγμένες τσάντες που φτάνουν μέχρι και το -50%.

Στο βιβλιοχαρτοπωλείο Λαμπρίδης θα βρείτε και φέτος σε απίστευτες τιμές τετράδια (σε αποκλειστικότητα τα τετράδια της εταιρείας Salco που πρωτοτυπεί με τα μοναδικά σχέδια και χρώματα), σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα, λεξικά κι ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής για να πάει άριστα προετοιμασμένος στο σχολείο. Για τους μικρότερους μαθητές υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε παγουρίνο, φαγητοδοχεία κ.λ.π.

Από τα ατού του βιβλιοχαρτοπωλείου «Λαμπρίδης» είναι η εξυπηρέτηση από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και οι φιλικές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Info

Βιβλιοχαρτωπολείο «Λαμπρίδης»

Καραϊσκάκη 38, Τρίκαλα

Τηλ. 2431038610

fb: Βιβλιοπωλείο Λαμπρίδης (Καράσης Αθανάσιος)