Βαρύ πένθος στην Πύλη-Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 28χρονος αστυνομικός Ανδρέας Μπαλλάς

Σε ηλικία μόλις 28 χρονών έχασε τη μάχη με τη ζωή ο αστυνομικός Ανδρέας Μπαλλάς,  ύστερα από σφοδρό τροχαίο, στην περιοχή του Περιστερίου. Ο άτυχος νέος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού στην Αθήνα όπου και κατέληξε.

ΠΗΓΗ ΑΝΤ1

Ο νεαρός αστυνομικός από τα Τρίκαλα, μαζί με δυο φίλους του επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα, όταν στην συμβολή των οδών Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι άλλο όχημα που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη καρφώθηκε πάνω του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα του άτυχου ειδικού φρουρού αναποδογύρισε στο οδόστρωμα, εγκλωβίζοντάς τον σοβαρά τραυματισμένο. Οι δυο συνεπιβάτες βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι από το όχημα, όχι όμως και ο 28χρονος, για τον απεγκλωβισμό του οποίου χρειάστηκε η συνδρομή 10 ανδρών της πυροσβεστικής. O Ανδρέας Μπαλλάς τελικά σήμερα, μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Ανδρέας παλιότερα είχε δικό του κουρείο στην Πύλη. Εδώ κι ενάμισι χρόνο, εργαζόταν ως ειδικός φρουρός στην ομάδα «Δράση» στην Αθήνα, όπου και διέμενε μόνιμα.