Τσιζ κέικ κεράσι

Τσιζ κέικ κεράσι…

Υλικά

2 πακέτα πτι μπερ Παπαδοπούλου θρυμματισμένα στο μίξερ
1/2 πλάκα βιταμ λιωμένο
2κουτια τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
1 κουτί φυτική κρέμα μορφατ
ζάχαρη άχνη όσο γλυκό εσείς το θελετε,εγω έβαλα μια κουπα!!

Εκτέλεση

Ανακατεύω το μπισκότο με το λιωμένο βιταμ, σημειωση πρέπει να είναι καλά βρεγμένο το μπισκότο αν δείτε συμπληρώστε και άλλο βιταμ.  Στρώστε ομοιόμορφα το μπισκότο σε ταψί ή μεσαίο τσέρκι.  Χτυπήστε το τυρί με την κρέμα και τη ζάχαρη άχνη για 10 λεπτά στο μίξερ, δοκιμάστε πόσο γλυκό το θέλετε και αν είναι συμπληρώστε και άλλη ζαχαρη.  Στρωστε επάνω στο μπισκότο και προσθέστε μαρμελάδα κεράσι.  Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.

Για να πήξει η μαρμελάδα βάλτε την σε κατσαρολάκι με δυο κουταλιές κορν φλαουρ καιανακατέψτε μέχρι να γίνει σαν τζελ.  Αν το κεράσι σας είναι κονσέρβα προσθέστε και δυο κουταλιές ζάχαρη άχνη.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.