Τσιζ κέικ κεράσι

Υλικά
2 πακέτα πτι μπερ Παπαδοπούλου θρυμματισμένα στο μίξερ
1/2 πλάκα βούτυρο λιωμένο
2 κουτιά τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια 200 γρ το καθένα
1 κουτί φυτική κρέμα μορφατ
ζάχαρη άχνη όσο γλυκό εσείς το θέλετε,εγώ βάζω μια κούπα του νες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύω το μπισκότο με το λιωμένο βούτυρο (σημείωση: πρέπει να είναι καλά βρεγμένο το μπισκότο αν δείτε συμπληρώστε και άλλο), στρώστε ομοιόμορφα το μπισκότο σε ταψί ή μεσαίο τσέρκι χτυπήστε το τυρί με την κρέμα και τη ζάχαρη άχνη 10 λεπτά στο μίξερ. Δοκιμάστε πόσο γλυκό το θέλετε και αν είναι συμπληρώστε και άλλη ζάχαρη.
Στρώστε την κρέμα επάνω στο μπισκότο και προσθέστε μαρμελάδα κεράσι το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.
Για να πήξει η μαρμελάδα βάλτε την σε κατσαρολακι με δυο κουταλιές κορν φλαουρ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει σαν τζελ. Αν το κεράσι σας είναι κονσέρβα προσθέστε και δυο κουταλιές ζάχαρη άχνη.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.