Τσιπούρες γεμιστές

Πριν πολύ καιρό είδα αυτή την συνταγούλα στην Συνταγοπαρέα και την ζήλεψα. Σήμερα που πήρα τσιπούρες μου ήρθε στο μυαλό. Την είχα δει απο την reggina Filippou και την ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκε την ιδέα της …

Υλικά :

3 Τσιπούρες

1 ντομάτα σε μικρά κυβάκια

1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια

1 κρεμμύδι χοντροκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

λίγα κλαράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό

2 κ.γ. ελαιόλαδο

ρίγανη

αλατοπίπερο

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε καλά τις τσιπούρες. Τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Τις αλατίζουμε και τις βάζουμε στο ταψί. Ετοιμάζουμε σε ένα μπολάκι ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό, λάδι, αλατοπίπερο. Ανοίγουμε τις τσιπούρες μας και γεμίζουμε την κοιλίτσα. Πασπαλίζουμε και από πάνω με λίγη ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 190-200 μέχρι να πάρουν χρώμα τα ψαράκια μας. Βγάζουμε σε μια πιατέλα τα ψαράκια μας. Σε ένα σεικερ ρίχνουμε ότι έμεινε στο ταψί αν θέλουμε σουρώνουμε με ένα ψιλό σουρωτηράκι. Προσθέτουμε 2 κγ μουστάρδα λίγη ρίγανη και λίγο ακόμα λαδάκι. Τα χτυπάμε καλά και περιχύνουμε πάνω από τα ψάρια μας.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).