
1κουπα μαργαρίνη
1.1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
1 κουτ. του γλυκου καφέ στιγμής
1 κουταλιά σουπάς κακάο
2 κουτ. σούπας κονιάκ
2 κούπες κουακερ
2 κούπες αμύγδαλα καβουρδισμένα χοντροκομμένα
1 λιωμένη κουβερτούρα
Ινδοκάρυδο ή τρούφα για το τύλιγμα
Εκτέλεση:
Χτυπήστε την μαργαρίνη με την ζάχαρη στο μίξερ σε μέτρια ταχύτηνα να πήξει. Προσθέστε την κουβερτούρα λιωμένη και τα υπόλοιπα υλικά αφού πρώτα έχετε διαλύσει το κακάο μέσα στο κονιάκ και ζυμώστε ελαφρά να σχηματιστεί μία ζύμη όχι πολύ μαλακιά , ίσως και να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο ακόμη καουάκερ, η ζύμη δεν πρέπει να κολάει στα χέρια. Βάλτε την στο ψυγείο 2-3 ώρες να σφίξει. Πλάστε μικρά μπαλάκια. Τυλίξτε τα στην καρύδα.