Τρικαλινός ενοικιάζει χριστουγεννιάτικο τροχόσπιτο δίπλα στο Μύλο των Ξωτικών!-Διαθέτει και … γυμναστήριο!!! – Κορυφαία ανάρτηση!!!

Είναι από τις κορυφαίες αναρτήσεις που αλιεύσαμε στο ίντερνετ!!! «Τρικαλινός ενοικιάζει Χριστουγεννιάτικο hippie bus στο Μύλο των Ξωτικών!». Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το συνοδευτικό κείμενο σε ιστότοπο ενοικίασης καταλυμάτων είναι κάτι παρά πάνω από απολαυστικό και δελεαστικό για όσους ενδιαφέρονται.Μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Το λεοφορειάκι βρίσκεται δίπλα στο 2ο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης (πάρκο Ματσόπουλου) σε ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τα Μετέωρα αλλά θέλουν να μείνουν σε μια μεγαλύτερη πόλη από την Καλαμπάκα.

Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονίας, ο Μύλος των Ξωτικών, που είναι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελλάδα, βρίσκεται μόλις 3 λεπτά με τα πόδια!

Ο χώρος

Ο χώρος είναι ιδανικός για όσους επιθυμούν να είναι κοντά στον σταθμό των τρένων και να επισκεφτούν τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα, που απέχει 20 λεπτά με το τρένο. Όσοι  ενοικιάζουν το τροχόσπιτο, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο γυμναστήριο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εξοπλισμός άσκησης, μαθήματα, χαμάμ, αποδυτήρια, ντους, κλπ.

Στο βανάκι υπάρχει ένα μεγάλο υπέρδιπλό κρεβάτι. Πρόκειται για μια φθηνή διαμονή οπότε καλό είναι εφ’οσων το κλείσετε να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες όσων αφορα το θέμα της άνεσης (κυρίως από άποψη χώρων). Το μπάνιο και η τουαλέτα βρίσκονται στο γυμνατήριο που είναι ακριβώς δίπλα.

Δείτε τις φωτογραφίες για να έχετε καλύτερη εικόνα. Μην το κλείσετε αν δεν είσαστε αρκετα περιπετειώδεις. 🙂

Πρόσβαση επισκεπτών

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε όλo το χώρο του τροχοσπίτου και το γυμναστήριο δίπλα σε αυτό είναι δωρεάν!

ΠΡΟΣOXH!!! Το γυμναστήριο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, το Σάββατο από τις 12:00 έως τις 18:00 και παραμένει κλειστό την Κυριακή και τις αργίες. Όταν είναι κλειστό πρόσβαση στην τουαλέτα και το ντουζ του γυμναστηρίου δεν υπάρχει. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά του τροχοσπίτου.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες

Εξαρτάται από το αν θα είμαι στην πόλη ή όχι (παρακαλώ ρωτήστε με εάν θέλετε να μάθετε). Αν είμαι στα Τρίκαλα θα ήμουν χαρούμενος να συναντήσω τους καλεσμένους μου κατά την άφιξη και να εξηγήσω όλα τα απαραίτητα. Θα μπορούσα επίσης να τους δείξω τη γειτονιά και αν έχω αρκετό χρόνο να βγούμε και έξω.

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση

κι εδώ