Τρίκαλα:15χρονη μαθήτρια είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο

Έναν εφιάλτη ζει μία 15χρονη μαθήτρια καθώς προσωπικές της στιγμές βρίσκονται στα χέρια συμμαθητών και φίλων της αφού έχουν διακινηθεί παρανόμως στα κινητά τους τηλέφωνα. Η κοπέλα είχε σχέση με έναν 20χρονο ο οποίος βιντεοσκόπησε εν αγνοία της προσωπικές τους στιγμές, τις οποίες και διέδωσε μέσω του διαδικτύου σε φίλους του με αποτέλεσμα να έχει κυκλοφορήσει ευρέως.

Η 15χρονη, όπως μας αναφέρει η μητέρα της, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Αρνείται να πάει σχολείο κι έχει κλειστεί στον εαυτό της.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία στις 28 Οκτωβρίου. Η μητέρα της ανήλικης κοπέλας απευθύνθηκε στην αστυνομία καθώς είχε πολλές μαρτυρίες ότι υπάρχει βίντεο που διαπόμπευε την κόρη της κι έχει υποβάλλει μήνυση. “Εκείνο που ζητώ είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να κινηθούν οι διαδικασίες για να μην το ξανακάνει σε καμία κοπέλα. Είναι ενήλικος και πήγε με μία ανήλικη” αναφέρει συγκλονισμένη.

“Πέρα της ανηλικότητας του κοριτσιού το οποίο ήρθε σε επαφή με 20χρονο, η διαρροή του επίμαχου βιντεοληπτικού υλικού που συνιστά κακουργηματική πράξη, είναι και η αντιμετώπιση του όλου θέματος από την άλλη πλευρά η οποία δεν είναι η προσήκουσα με την έννοια ότι επιρρίπτει την ευθύνη στο 15χρονο, είναι πολύ λάθος κατά την εκτίμησή μου” υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού Δημήτρης Σαμαρτζής και συμπληρώνει “Μιλάμε για ένα παιδί το οποίο έχει αυτοκτονικό ιδεασμό από το περιστατικό που έχει συμβεί κι από την μεγάλε διέρρευση του βίντεο σε μαθητές σε όλα τα σχολεία. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Το βίντεο δείχνει σεξουαλική πράξη. Έχει σεξιστικό και περιπαικτικό σχόλιο επάνω με το όνομα του κοριτσιού που αναφέρεται στα λεχθέντα κατά τη στιγμή της πράξης και μιλάμε για πλήρη διαπόμπευση”.

Κατά τον ίδιο η μαγνητοσκόπηση έγινε από τον 20χρονο την ώρα της πράξης χωρίς να το αντιληφθεί το κορίτσι, δίνει τα στοιχεία της και την περιπαίζει.

Η οικογένεια με τον δικηγόρο θα προσκομίσουν το βίντεο στην αστυνομία προκειμένου να γίνει μέρος της δικογραφίας και κατόπιν θα ακολουθήσουν όλες οι ενέργειες.